Devet prodajaln, razkropljenih zlasti po severovzhodnemu delu Slovenije. Od leta 1993 se trudimo, da vam lahko ponudimo le najboljše – oblačila, ki jih radi nosijo malčki, malčice, otroci, najstnice, najstniki, odrasli, odrasle vse do starejših. Za prav vsako priložnost in obdobje lahko pri nas najdete udobna, funkcionalna, estetska in modna oblačila, ki vedno vplivajo na naše počutje in so pomembna pri lastnem odražanju in vstopu v vsakodnevne interakcije.

Poleg prodaje oblačil je naša osrednja dejavnost proizvodnja spodnjega perila, saj imamo lastno blagovno znamko – Merot. Spodnje perilo je del intime, in vsak, vsaka izmed vas lahko najde tako zapeljivo kot tudi mehko, nežno perilo, ki se dotakne, prilega in daje varnost v tudi v najbolj skrajnih, bolečih primerih. Hkrati pa so to spodnjice, nedrčki, majice, ki vam pustijo dihati, da se vedno počutite lepo in svobodno.

Ko pridete v naše prodajalne, lahko začutite prijetno atmosfero, ustrežljivo in natančno osebje, ki vam zna svetovati in nuditi najboljše. Naše blago je trpežno in po dostopnih cenah; tukaj se lahko obleče posameznik ali posameznica kot tudi celotna družina.