Udobno, lepo in trajnostno izbrano spodnje perilo Merot

Današnji način življenja ne prizanaša ne koži, ne telesu in ne duhu. Začnemo z jutrom in že je tukaj večer. Težko se soočamo s časom, saj moramo biti v nenehni borbi, da bomo storili vse pravočasno in čim bolje. Če že imamo možnost zadihati in se odzvati s premislekom in poglobljenostjo, smo na dobri poti, da se nismo pokorili celotnemu ustroju.

Pomembno pri našem počutju je ne nazadnje tudi oblačenje. Kako se počutimo, kako čutimo nekaj na sebi, ni tako samoumevno in nepomembno. Sestavine oblačil oz. tekstilna vlakma so še kako pomembna izbira. Spodnje perilo Merot se ne podreja hitrim spremembam in bližnjicam.

Sledi željam in pravicam potrošnic in potrošnikov in seveda lastni viziji podjetja. To sta trajnostni razvoj in oblačila sama. Zato je spodnje perilo Merot narejeno iz bombaža in bambusa. Je kvalitetno, cenovno dostopno in se nosi zelo dolgo. To so rešitve za planet in nas same.

Bombaž je naravna sestavina, ki koži ne povzroča alergij in neprijetnih dražljajev. Je bogata in kvalitetna kot tekstilno vlakno, zato jo podjetje Merot vedno in v največji meri dodaja spodnjemu perilu. To lahko preprosto preverite že na samih deklaracijah tako moškega kot ženskega perila.

Spodnje perilo se nosi vsakodnevno. Spodnje hlačke v vseh oblikah so nujni del našega vsakdana, zato je nujno, da se v njih počutimo dobro in udobno. Vmes pa ne smemo pozabiti tudi na eleganco, tisti drobni del razkošja, ki ga lahko pričaramo samo zase ali … Kakor koli, bombažno spodnje perilo ima na sebi tudi vzorce v obliki metulja na ženski spodnji majici, ki ga pri kolekciji Merot dodajajo že od vsega začetka. In čeprav so bombaž v starem svetu uporabljali že 5.000 pred našim štetjem, je to še vedno zanesljiva, zdrava in udobna tekstilna sestavina tudi danes.

Spodnje perilo nosi močno vlogo. Simbol je lahko zaščita občutljivih delov telesa, simbol je lahko privlačnost. Kako združiti oboje, ni popolnoma preprosta naloga. Tekstilna industrija ubira poti, ki so mogoče bolj prijazne zadnje omenjeni vlogi. A spodnje perilo Merot želi združiti obe vlogi perila. Biti mora udobno, praktično in zapeljivo. Za kogar koli in ne glede na naše oblike telesa.

Kajti samo obleka, tudi spodnja, ne naredi človeka. Naredi jo človek sam, ko se z vsem tem združi.

Preveri ponudbo spodnjega perila